Plusmiinusnolla

Jumittaa. Jumittaa niin maan mahottomasti. Paino nimittäin. Paino painelee suuntaan ja toiseen, pysyen kuitenkin keskiarvollisesti ”samana”. Motivaatio koetuksella!? Olihan tämä odotettavissa, mutta voi kuinka se kiukuttaakaan.

Mitä nyt, mistä motivaatio. Vanha kunnon kurkkukipu ja pikkukipeys veivät puhdin. Kipeänä liikkuessa hikikin sattuu.

Mitä mä teen? Mihin mä meen?
No mä meen Lumoon tapaamaan Traineri-Sannaa, joka antaa minulle synninpäästön ja ehdottoman kiellon liikkua edes pikkuflunssassa. Kertoo pikkutarinan kilpaurheilijasta, joka ei koskaan liikkunut kun oli hitusenkaan kipeä ja teki huippusuorituksia vuodesta toiseen.
”Kunhan pidät ruokavaliosta huolta”- se sanoi.

Pakko se on uskoa, kun ammattilainen sanoo. Tässä hyvä esimerkki siitä mitä muuta Traineri neuvoo ja järkeistää, kuin liikesarjoja ja toistoja. Joskus muutamalla sanalla on huiman hyvä merkitys.

Missäkö pointti? No se on siinä, että en ruoski itseäni. Olen ollut liikkumatta ja paino ei ole pudonnut, mutta en stressaa siitä. Olen tehnyt kahta asiaa jota painonpudotus liikunnan lisäksi tarvitsee. Syönyt järkevästi ja nukkunut paljon. Nyt on levännyt ja hyvä olo ja eilen pääsin Lumoon polkemaan ja liikkumaan. Sunnuntaina odottaa kivuliaan kova aamutreeni.
Illemmalla vielä happihyppelylle.

Paino ei ole pudonnut, koska en liikkunut samaan tahtiin kuin olin reilun kuukauden tehnyt. Nyt vain jatksetaan siitä mihin jäin. Ei sen kummempaa tai itsensäruoskimista. Silkkaa tekemisen pitkäjänteisyyttä.

Olen aiemmin lohtusyönyt usein dieettini epäonnistumisen takia paradoksaalisesti lopullisesti pilalle. Nyt en, koska mä laitan Ukon Kuntoon.

Motivoituminen on välillä hankalinta kaikesta, mutta se on myös edellytys kaikelle hyvälle tekemiselle. Kiitos Sanna.

#ukkokuntoon #pitkäprojekti #pitkäjänteisyys #loppuuseperseily
#lumo #lumoudu

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 − = 4