Arki is Back.

No kieltämättä, kyllähän siinä niin sitten kävi että kun loma alkoi ja jatkuin niin Lumo jäi. Treenit perseelleen ja painonpudotus loppui kuin seinään. Löllö olo.

Paino putosi siihen saakka, kun treenasin ja noudatin omaa ohjelmaani, mutta kuten kaikki painonsa kanssa taistelevat tietävät… Ei se niin toimi.

Onneksi on tullut käveltyä ja liikuttua muuten. Sienihulluna on kiva hiota metsässä muutama tunti, kun lapset ja vaimo makaavat rantsussa.

Loma on hienoa aikaa ja olin päättänyt pyhittää sen liikunnalle ja levolle. Toisin kävi. Lepäsin kyllä.

Se, miksi sen itseäni soimaa on se , että sain kuin sainkin painon olemaan palaamatta. Olen siis Vapusta kilo/viikko tavoitetta hieman perässä… Mutta vain 3-4kg. Ja -11kg alkupainoa paremmassa kunnossa.

Arki palaa ja hyvä niin. Elämä on pääasiassa siitä tehty ja lomahan on juhlaa. Tosin minä rakastan työtäni, joten koko elämä on yhtä juhlaa.

Kehotan tässä itseäni ja kanssakumppaneitani ( kiitos tsempeistä Myllytonttu, Ellu, Janne, Lumon Sanna ja moni muu ) olemaan syyttämättä itseään parista kepusta ja makkarasta ja yksinkertaisesti palaamaan siihen mihin jäätiin. Never give up!!!

Minä menen kohta vielä toiselle iltakävelylle ( metsään ). Sitten grillaan kasviksia ja pikkumöntin lihaa ja huomenna aamulla keitän puurot ja menen onnellisena töihin. Töistä kuntosali Lumolle hankkimaan sen saman parhaan tunteen jonka treenistä saa. Pikkusen ku sattuu, ni tietää tehneensä.

Tiistaina onkin sitten pesistreenit, mahtavassa harrastelijaporukassa. Ja koska uho on suuri ja mieli välillä löysä, niin mukaan tulevat myös Liikuntakeskus lumon ryhmäliikunnat. Ne pelottavat, koska rapakunto. Mutta kirjoitan jokaisesta oman blokkauksen ja katsotaan miltä tuntui.

Koska nyt kyllä laitetaan #ukkokuntoon ja #loppuuseperseily #kunnossaolessajaksaa #lumo

T: Eräs epäonnistunut, mutta vain hetkeksi. #itsetsemppaus #tsemppaus

Lopussa kiitos seisoo, mutta vain jos ei itse istu.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 6 = 14